Quota doneert SRD 100.000

PARAMARIBO - De jaardag van serviceclub Quota International Suriname kreeg dit jaar een speciaal tintje. De organisatie trakteert gewoonlijk op 14 maart, tal van sociale instellingen. Op haar 22ste verjaardag is een totale donatie van SRD 100.000 geschonken aan twintig verschillende sociale instellingen.

De club is onderdeel van een internationaal netwerk verspreid over vijf continenten. "Naast onze eigen jaardag, gedenken wij ook het 100-jarig bestaan van de moederorganisatie, Quota International. Vandaar het mooie bedrag dat wij hebben gedoneerd", vertelt de president van de club, Arianne de Bye.

De gelden die zijn gedoneerd komen voor een groot gedeelte uit de jaarlijks terugkerende fundraisingactiviteit van de club. "De gelden die wij hebben geschonken zijn niet alleen van bedrijven, personen en andere organisaties afkomstig, maar komen ook uit de opbrengst die is opgehaald tijdens de Quota Men Cook Out die jaarlijks meer dan vierduizend bezoekers trekt", vertelt De Bye.

De instellingen zijn bijzonder blij met het geld. Stichting Wiesje zal nieuw linnengoed aanschaffen voor de woonopvang en Stichting Moederhart Nickerie gaat verder met de renovatie van haar keuken om zo armoede te bestrijden. Ook de Louise Brailleschool, een school voor blinden en slechtzienden, mocht een donatie in ontvangst nemen.

Bron: dwtonline

QUOTA

Nieuws
laatste nieuws en updates

2021-08-31 - President Elect Rotary Quota 2022
Read More »

2021-08-26 - Bestuur 2021-2022
Read More »

2021-05-16 - Quota heeft nieuw bestuur
Read More »

Download Documenten

Bekendmaking

Join Our Mailing list

Subscribe to our mailing list to get updates