Quota heeft nieuw bestuur

Ieder jaar in mei kiezen de leden van Quota Suriname een nieuw bestuur, zoals dat is voorgeschreven door de bylaws van de club.

De nieuwe President is Jany Refos, Charissa Profijt is de Treasurer en Daniela Herkul de Secretary (zie foto). Het bestuur is bij acclamatie gekozen en geniet de ondersteuning van alle leden.

Het aftredend bestuur, bestaand uit Manon Sanches, President, Astrie Thakoersingh, Secretary en Sunita Tewarie, Treasurer, blikt terug op een overwegend succesvol jaar.

Sanches: "Ik heb met heel veel plezier de rol van voorzitter vervuld. Quota is en blijft een geweldige club. Het was wel een jaar met uitdagingen, in de eerste plaats de regionmeeting en uiteindelijk de covid crisis. Maar desondanks hebben we weer veel projecten voor onze doelgroepen kunnen uitvoeren. En daar doen we het voor!" Met het laatste bedoelt Sanches onder andere projecten zoals: de Bigi Sma Dey, overhandiging van cheques aan instellingen, uitdelen van moederdagpakketten en het organiseren van het signatuurproject de Quota Men Cook-Out. Daarnaast zijn vele andere niet reguliere projecten uitgevoerd: de renovatie van de Grietjebieschool, herstelwerkzaamheden voor Stizona etc. Voor een ambitieus project is de eerste steen gelegd, nl. voor de bouw van een opvanghuis tezamen met Stichting Sticris.

De voor eind maart geplande Quota Region 10 meeting in Suriname werd te elfder ure afgeblazen, vanwege de Covid-19 pandemie. Zusterclubs uit het Caribisch gebied en Nederland zouden alhier van gedachten wisselen over het reilen en zeilen van hun clubs. Mede dankzij de verschillende Quota commissies is de afgelasting vlekkeloos verlopen.

Voor het nieuwe bestuur ligt de uitdaging de club leiding te geven in een nieuw paradigma, de (post)Covid-19 periode. Aangezien het bestuur door de héle club wordt gedragen, mag het, zoals altijd in club Quota Suriname, rekenen op álle Quotaleden.

Op de foto v.l.n.r. Jany Refos, Charissa Profijt- Lim A Po, Daniela Herkul.

QUOTA

Nieuws
laatste nieuws en updates

2021-08-31 - President Elect Rotary Quota 2022
Read More »

2021-08-26 - Bestuur 2021-2022
Read More »

2021-05-16 - Quota heeft nieuw bestuur
Read More »

Download Documenten

Bekendmaking

Join Our Mailing list

Subscribe to our mailing list to get updates