Bestuur 2021-2022

De bestuursleden in het zittingsjaar 2021-2022

Daniëla Herkul - President

Ik ben Daniëla Herkul en werd in 2013 lid van Quota International of Suriname waar ik als laatst gediend heb als Secretary. Ik heb geparticipeerd in verschillende commissies en was de trekker van de Quota STICRIS commissie, een project waar ik persoonlijk erg trots op ben. Nu ben ik President van onze nieuwe club, Rotary Club of Paramaribo Quota (RCPQ).
Ik ben van beroep jurist, ervaren en gespecialiseerd in de mijnbouw-, olie- en gasindustrie. Daarnaast doceer ik parttime het vak “Mijnwetgeving” bij de studierichting Geologie en Delfstofontwikkeling aan onze veelbelovende studenten aan de Technologische Faculteit van de Anton de Kom Universiteit van Suriname.
Ik ben er erg trots op om lid te zijn van RCPQ. Sociale projecten initiëren en/of helpen uitvoeren, maakt mij enthousiast. Ik krijg er een goed gevoel van om terug te geven aan onze samenleving door mijn tijd en capaciteiten in te zetten en samen met onze geweldige fellows is het gewoon leuk! Voor mij is het nodig en goed om mij in te zetten voor anderen.

Cindy Uden - Treasurer

Mijn naam is Cindy Uden en ik ben in juli 2013 lid geworden van Quota International of Suriname. Ik heb in diverse commissies deelgenomen tijdens de Quota-jaren waaronder de commissie van onze welbekende Quota Men Cook Out en heb als trekker gefungeerd bij de commissie Earplugs. Allemaal projecten waar ik veel heb mogen leren en zien. In het huidig bestuursjaar ben ik Penningmeester van Rotary Quota.
Sinds juli 2018 ben ik werkzaam als reisconsulent in ons familiebedrijf en parttime ben ik werkzaam als fiscaal adviseur. Ik ben de gelukkige partner van Rouel Nabibaks en gelukkige moeder van twee zeer energieke boys, Ian en Dean. Wij vullen de vrije momenten met tripjes, fietsen, middagje Oase of lekker hangen bij en met familie die zelf ook jonge kinderen hebben. In de voorbije jaren is mijn motto geworden: ik ben liever een onderdeel van de oplossing dan een onderdeel van het probleem.
Om lid te zijn van een serviceclub als Quota thans Rotary Quota vind ik een absolute eer, omdat deze club en haar leden de noden binnen de Surinaamse samenleving helpen verlichten. Daarnaast ontstaan in deze club stevige vriendenrelaties en zijn we een grote steun voor elkaar.


Maureene Atmodimedjo - Kasanpawiro - Secretary

"Ik ben Maureene Kasanpawiro gehuwd Atmodimedjo en ben in 2002 lid geworden van Quota International of Suriname. Gedurende de afgelopen, bijna 20 jaren, heb ik diverse bestuursfuncties uitgeoefend zoals: Officer, Vice President, President en Secretary van Quota International of Suriname. Sinds 1 juli 2021 ben ik de Secretary van onze nieuwe club, de Rotary Club of Paramaribo Quota. Mijn “Rotary- leven” begon veel eerder. Sinds 2015 ben ik honorary member van Rotary Club of Paramaribo Residence tevens Paul Harris Fellow. Dankzij mijn echtgenoot die van 2014-2015 District 7030 Governor was binnen Rotary International, mocht ik samen met hem de 69 club visits en community projects in 14 (ei)landen bezoeken in het oostelijk gedeelte van het Caribisch gebied. Het was een eer om als partner- in-service hem te vergezellen op zijn Rotary-reis. In die periode heb ik de kracht van internationale service clubs mogen ervaren en wat zij betekenen voor hun eigen community.
In het dagelijks leven ben ik parttime werkzaam als Human Resources Manager bij een ICT Consultant- en Servicebedrijf, daarnaast ben ik parttime HR-consultant. Mijn echtgenoot, PDG Elwin Atmodimedjo en ik hebben 3 kinderen. Omdat onze oudste zoon autistisch is, hebben Elwin en ik Stichting Conecto opgericht met als doel de awareness rondom autisme te vergroten in Suriname. In de periode van zijn Governorschap hebben wij ook getracht de awareness voor autisme te vergroten binnen Rotary district 7030. Graag willen wij ook een brug slaan tussen ouders met autistische kinderen en de specialisten op dat gebied.
Mijn hobby’s zijn: uit eten met gezin en/of vrienden en reizen o.a. naar mijn studerende kinderen, maar ook verre reizen. Mijn levensmissie: mijn medemens dienen en met hen de zegeningen delen die ik elke dag weer mag ontvangen. Mijn levensmotto: Geniet van het leven! Vandaag ben je er, morgen kan het anders zijn! Ik hoop mijn medemens nog lang te dienen.


1f0a3f0fdc94f4b1c44141b061bf15d8.jpg d87f7e5a3085beaef68fca6e3644557f.jpg 084eb5a2cdd6f702825a7b56a147da9e.jpg

QUOTA

Nieuws
laatste nieuws en updates

2021-08-31 - President Elect Rotary Quota 2022
Read More »

2021-08-26 - Bestuur 2021-2022
Read More »

2021-05-16 - Quota heeft nieuw bestuur
Read More »

Download Documenten

Bekendmaking

Join Our Mailing list

Subscribe to our mailing list to get updates