President Elect Rotary Quota 2022

Intro President Elect Rotary Quota 2022

Mijn naam is Anthousa Priscilla Lim A Po, gehuwd Karsodikromo. In augustus 2017 werd ik lid van Quota International of Suriname. In de afgelopen 4 jaren heb ik in diverse commissies zitting gehad, waaronder lid van de commissies Sticris en Huber Stichting en ben ik voorzitter van de commissie die de bekende Quota Men Cook Out organiseert. Momenteel ben ik President elect van Rotary Club of Paramaribo Quota.
Ik ben reeds 14 jaar werkzaam in ons familiebedrijf dat actief is in de bouwsector en bekleed thans de functie van Chief Operations Officer.

Ik ben getrouwd met Justin Karsodikromo en wij hebben 3 kinderen, Jeamo (10), Amora (7) en Adora (3).
Mijn hobby’s zijn thaiboksen, uiteten, lezen en dansen (Latin).
Ik werk heel graag met kinderen en heb tijdens mijn studententijd in Nederland (als bijbaantje) mezelf verhuurd via marktplaats.nl als clowntje op kinderfeestjes. Na mijn studententijd (voordat ik zelf kinderen had, die nu alle tijd in beslag nemen) heb ik in Suriname, naast mijn vaste baan, gewerkt bij Caribbean Drive en DJ Joel als VJ op kinderfeestjes om zo met kinderen bezig te kunnen zijn.

Alle projecten waar kinderen aan zijn verbonden of kinderen de doelgroep zijn, draag ik een warm hart toe en probeer dan ook altijd een bijdrage te leveren op welke manier dan ook.
Sinds Juli 2021 ben ik voorzitter van de Shiatsu Stichting. Dat is een stichting waarbij volwassenen met een visuele beperking zijn opgeleid tot Shiatsu masseurs. Zij kunnen op die manier zelfstandig werken en via de stichting hun eigen geld verdienen.
Mijn levensmotto’s zijn: Enjoy life to the fullest while creating memories with your loved ones! Appreciate what you have and always give back to those in need!


QUOTA

Nieuws
laatste nieuws en updates

2021-08-31 - President Elect Rotary Quota 2022
Read More »

2021-08-26 - Bestuur 2021-2022
Read More »

2021-05-16 - Quota heeft nieuw bestuur
Read More »

Download Documenten

Bekendmaking

Join Our Mailing list

Subscribe to our mailing list to get updates