Ready for school 2016

Ook dit jaar heeft Quota International of Suriname aan kinderen van twee kindertehuizen schooluniformen, gymkleding en schoolpakketten verstrekt. Het gaat om de kinderen van
St.Claudia A en de kinderen van St. Mijnzorg.

In totaal zijn er 78 kinderen blij gemaakt. De aangeboden schooltassen zijn onder andere gevuld met potloden, pennen, schriften, kaftpapier, vlakgom, slijper, liniaal, huiswerkboekje/agenda, kleurpotloden, schooluniformhemden en broeken, gymkleding. Afhankelijk van de klas waar de kinderen in zitten zijn de pakketten aangepast. Deze keer mochten er kinderen mee om hun eigen schoolbenodigdheden uit te zoeken wat voor extra plezier zorgde.
Quota Suriname voert grote en kleine projecten uit voor kinderen, moeders en seniorenburgers zoals: de Grietjebieschool, het project Stuka Prisiri, verschillende kindertehuizen, jaarlijkse moederdagpakketten en activiteiten voor seniorenburgers. Het schooltassenproject is een jaarlijks terugkerende actie aan deze 2 tehuizen.

Quota Suriname heeft dit project kunnen realiseren met gelden verzameld tijdens haar fundraisingsactiviteiten waaronder de Quota Men Cook-Out. In totaal is er een bedrag van SRD 30.000 besteed aan de uitvoering van dit project.

QUOTA

Nieuws
laatste nieuws en updates

2021-08-31 - President Elect Rotary Quota 2022
Read More »

2021-08-26 - Bestuur 2021-2022
Read More »

2021-05-16 - Quota heeft nieuw bestuur
Read More »

Download Documenten

Bekendmaking

Join Our Mailing list

Subscribe to our mailing list to get updates