14 instellingen krijgen samen SRD 50.285

Quota International of Suriname heeft vandaag in het Lalarookhgebouw aan veertien sociale instellingen en organisaties cheques overhandigd die samen een waarde hebben van SRD 50.285. Dit heeft de serviceclub gedaan in het kader van haar 19-jarig bestaan. Quota werd opgericht op 14 maart 1997 door vijftien leden en is uitgegroeid tot een club van veertig leden.

Quota is een serviceclub waarvan de leden professioneel werkende vrouwen zijn, die zich sterk maken voor kansarme groepen in Suriname. De club in Suriname is onderdeel van het netwerk van Quota International Inc, dat wereldwijd bestaat uit meer dan 250 clubs verspreid over 5 continenten.

Jaarlijks organiseert Quota verschillende activiteiten om fondsen te werven. De grootste en bekendste fundraisingsactiviteit van Quota is de jaarlijkse Quota Men Cook Out, waarbij mannen van binnen en buiten Suriname kosten noch moeite besparen om de allerlekkerste gerechten klaar te maken, deze te verkopen en de opbrengsten te schenken aan Quota. Quota op haar beurt, besteedt de ontvangen gelden aan het realiseren van projecten ten behoeve van haar doelgroepen waarvan kinderen en volwassenen met een beperking, ondervoede en verwaarloosde kinderen en senioren burgers enkele zijn.

Vertegenwoordigers van de ontvangende instellingen hebben in allerlei bewoordingen hun dankbaarheid geuit voor de donaties en hebben aangegeven waaraan het geld besteed zal worden. De ontvangende instellingen: Mr. Huber Stichting, St voor het Kind, Annie crèche, St. Het Moederhart Nickerie, Jule Fernandesschool, Basisschool Gouden Hart, St. Mijnzorg, Nationale St. voor Blinden en Slechtzienden, de Kennedyschool, het Lotjeshuis, EBGS tehuis Wismah Asih, St. Claudia A, St. Abra broki en het Emma Huis. De bestedingen houden onder andere in: het plaatsen van dievenijzer, schilderen en kleine renovaties, aanschaf van ventilatoren, computers, geluidsapparatuur, industriële droogtrommel, scheepsbedden, klerenkast, keukenbenodigdheden, computerlessen, hydrofoor, cooler, speciale software.

QUOTA

Nieuws
laatste nieuws en updates

2021-08-31 - President Elect Rotary Quota 2022
Read More »

2021-08-26 - Bestuur 2021-2022
Read More »

2021-05-16 - Quota heeft nieuw bestuur
Read More »

Download Documenten

Bekendmaking

Join Our Mailing list

Subscribe to our mailing list to get updates