Kinderen uit tehuizen genieten van Dora Explora

Quota Suriname heeft vijfhonderd kinderen uit kindertehuizen vrijdag een leuke middag bezorgd, door hen de professionele en educatieve Nickelodeon familie-musical Dora Explora te laten bijwonen in Theater Thalia. Vanuit twaalf kindertehuizen in de districten Paramaribo, Commewijne en Wanica zijn de kinderen met hun begeleiders vervoerd naar Thalia. Daar hebben ze met volle teugen kunnen genieten van de vrolijke en leerrijke voorstelling op het toneel gebracht door de uit de Verenigde Staten van Amerika afkomstige acteurs van Jade Productions.

Dit project is door Quota gerealiseerd in samenwerking met de HEM Suriname NV en de Stichting KinderCoach. De kinderen van onder meer de tehuizen van AryaDewaker, NosKasita, Soekdan, het Lotjeshuis en de Stichting voor het Kind, kunnen terugkijken op een middag vol gezelligheid, lekkere snacks en dranken.

Elk kind heeft na afloop wat lekkers en een cadeautje mee naar huis gekregen. Quota is blij dat door het uitvoeren van dit project, wederom invulling kon worden gegeven aan één van haar belangrijkste doelstellingen, namelijk bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van het leven van kinderen die in sociaal moeilijke omstandigheden moeten opgroeien.

QUOTA

Nieuws
laatste nieuws en updates

2021-08-31 - President Elect Rotary Quota 2022
Read More »

2021-08-26 - Bestuur 2021-2022
Read More »

2021-05-16 - Quota heeft nieuw bestuur
Read More »

Download Documenten

Bekendmaking

Join Our Mailing list

Subscribe to our mailing list to get updates