Quota International Suriname kijkt terug op geslaagde ‘bigisma dey’

Op zaterdag 16 november organiseerde Quota International Suriname haar jaarlijkse ‘bigisma dey’ te ‘Bridge View’. De ‘bigisma dey’ is ‘een dagje gezellig uit’ voor seniorenburgers die hun werkzaam leven aan ons land hebben gegeven.

Na de invocatie van de vicepresident van Quota, Linda Profijt – Del Prado, en het welkomstwoord van de president van Quota, Ilemele Venetiaan, hebben ruim 375 senioren burgers zich enorm vermaakt te ‘Bridge View’. De locatie werd volledig gesponsord door NV Havenbeheer.

Het programma was vol entertainment, lekker eten en verfrissende dranken, waaronder ook lekker koud bier. De kaseko gospelzangeres Marcia Dalfour en DJ Caribbean Drive hebben de ‘bigisma’s’ flink vermaakt met prachtige muziek, waarbij deze flink meezongen. De gezelligheid liep goed op met de grappen van Ruben Silvin. Als klap op de vuurpijl heeft de muziekgroep Gowtu Moni Prisiri de senioren flink aan het dansen gebracht, waarbij ook de Quotarians gezellig hebben meegedaan. Voor het welslagen van de dag heeft, naast verschillende sponsoren, ook de Surinaamse padvinderij haar bijdrage geleverd. De dag werd dus afgesloten met één groot feest, waarna één van de seniorenburgers haar dank aan en zegen over Quota uitsprak.

QUOTA

Nieuws
laatste nieuws en updates

2021-08-31 - President Elect Rotary Quota 2022
Read More »

2021-08-26 - Bestuur 2021-2022
Read More »

2021-05-16 - Quota heeft nieuw bestuur
Read More »

Download Documenten

Bekendmaking

Join Our Mailing list

Subscribe to our mailing list to get updates