Quota Suriname kiest nieuw bestuur voor 2017-2018

Op 16 mei jl. heeft de serviceclub Quota International of Suriname bij acclamatie haar nieuw bestuur gekozen. Dit nieuwe bestuur bestaat uit: Hennah Draaibaar (President), Wini Giersthove (Treasurer), Dionne Alexander (Secretary). Dit bestuur zal 1 jaar aanzitten, zoals de statuten voorschrijven.

De uittredende bestuursleden zijn: Judith van der Gugten (President), Dolores Halfhide-de Miranda (Treasurer), Manon Sanches (Secretary).

Het uittredend bestuur mag tezamen met de clubleden terugkijken op succesvolle activiteiten voor verschillende doelgroepen van Quota, w.o.: uitreiking van 100 goed gevulde Moederdag pakketten en overhandiging van schooltassen en/of uniformen aan kinderen. In het kader van 20 jaar Quota op 14 maart mochten 20 instellingen een cheque ontvangen.

De Bigi Sma’s hebben kunnen genieten van een prachtig concert van Denise Jannah die gospels van Mahalia Jackson ten gehore heeft gebracht in de Grote Stadskerk. Lopende projecten van Quota, zoals het Stuka Prisiri-project en de uitreiking van oordopjes bij de Pagara estafette werden voortgezet. Het Muziekkistenproject deel 2 werd op een vrolijke wijze afgerond met een optreden van de pupillen in de Congreshal. Dit project houdt in dat voor pupillen met een beperking muzieklessen wordt verzorgd.

De financiering van de projecten komt grotendeels uit de opbrengsten van de bekende fundraiser van de club, nl de Quota Men Cook-out, die ook in 2016 een groot succes was, met handhaving van de recordopbrengst en het recordaantal bezoekers van ongeveer 4000.
Verder is gewerkt aan het optimaliseren van de interne structuur. Interactieve workshops tijdens beleidsdagen leverden verdere professionalisering op bij het uitvoeren van projecten.

Leden hebben hun dank uitgesproken aan het adres van het uittredend bestuur voor het verzette werk. Het nieuwe bestuur en de leden hebben het voornemen uitgesproken de uitdaging aan te gaan om de hulp die zij verlenen aan de doelgroepen van Quota te bestendigen, ondanks de verminderde inkomsten vanwege de huidige economische situatie.

QUOTA

Nieuws
laatste nieuws en updates

2021-08-31 - President Elect Rotary Quota 2022
Read More »

2021-08-26 - Bestuur 2021-2022
Read More »

2021-05-16 - Quota heeft nieuw bestuur
Read More »

Download Documenten

Bekendmaking

Join Our Mailing list

Subscribe to our mailing list to get updates