Quota Men Cookout wederom een groot succes

De Quota Men Cookout was dit jaar wederom een groot succes op de Pier van Torarica Hotel & Casino afgelopen zaterdag.

Het was onze 19de cookout van de serviceclub Quota Suriname. Omdat het eind oktober is hebben wij een Halloween tintje eraan gegeven, zegt Moenisha Hiwat-Mahabiersing, PR-Coördinator van Quota Suriname. Er waren meer dan 32 stands en ongeveer 200 koks die hun kookkunsten hebben laten zien op dit fundraisingsevenement. Men kon van alles verkrijgen zoals scary shrimps, killer kibbelings, jorka supu, spicy hell shrimps, maar ook hamburger met patat, moksi alesi, cassavesoep, kaaiman saté, roti doks en heel veel gerechten met vis. Zoals altijd was de taartentent al snel uitverkocht.

De opbrengsten van de Quota Men Cookout gaan naar onze doelgroepen. In feite is het ons kapitaal waarmee wij 1 jaar lang werken. Een belangrijk deel gaat naar, wat zij Kleine Projecten noemen. Elk jaar kunnen namelijk instellingen een verzoek bij ons indienen. Aan de hand van vooraf bekende criteria worden 10 instellingen bedacht, stelt Hiwat-Mahabiersing. Dit jaar in, op 14 maart, onze 20ste verjaardag, hebben wij 20 instellingen blij kunnen maken. We hebben in totaal SRD 100.000 weggegeven. Wij van Quota zijn eigenlijk heel blij verrast. Ondanks er ook zoveel andere evenementen waren op die dag, hebben wij meer dan 4000 bezoekers mogen verwelkomen.

De mensen waren enthousiast en hebben flink gekocht. Zo kunnen wij onze doelgroepen weer blij maken. Ook de koks hebben zich bijzonder ingezet niet alleen met het koken, maar zij hebben hun tenten ook helemaal in een Halloween sfeer aangekleed. Dus dankzij onze koks en het publiek is de Quota Men Cookout ook dit jaar weer een groot succes geworden, aldus Moenisha. De doelgroepen van Quota Suriname zijn: kinderen met een beperking of een achterstand, schoolgaande kinderen, jongeren en vrouwen in achterstandssituaties en senioren burgers.

QUOTA

Nieuws
laatste nieuws en updates

2021-08-31 - President Elect Rotary Quota 2022
Read More »

2021-08-26 - Bestuur 2021-2022
Read More »

2021-05-16 - Quota heeft nieuw bestuur
Read More »

Download Documenten

Bekendmaking

Join Our Mailing list

Subscribe to our mailing list to get updates